כתמים בראייה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/04/2018 | 16:26 | מאת: יעל

היי, אני בת 21 ומספר שבועות סובלת מבעיות בעין שמאל. תחושה של אי נוחות לא ברורה, כאילו העין לא פתוחה מספיק, אבל היא נראת בסדר גמור. יש לא מעט תיקים, בעיקר בצד שמאל שלה. אני ממש מנסה לפתוח אותה עם היד לפעמים כי התחושה מציקה. הבעיה העיקרית היא כמו כתמים לבנים די שקופים, לא משהו שמפריע לראייה, שמופיעים הרבה פעמים ביום וזה מרגיש כמו הפרשות. העין אפילו קצת נדבקת לעתים רחוקות, אבל בפועל אף פעם לא נראה שיהיה הפרשות בעין או משהו כזה. יש לי יובש בעיניים אם זה רלוונטי ואני לא משתמשת באף תרופה (לא שמה טיפות...) תודה רבה!

יתכן וההפרעה היא עקב יובש. ניתן לנסות טיפות לחות 2-5 פעמים ביום למספר ימים. אם אין שיפור אז מומלץ על בדיקת עיניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין