בחושך, מרכז התמונה שהעין קולטת, פשוט לא קולטת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/04/2018 | 22:47 | מאת: יוסף

אני ממש מפחד, פתאום גיליתי שבעין אחת, שמאל, כאשר אני בחושך, איפה שאני מסתכל, במרכז, הכל שחור, אני מתסכל על המנורה עם עין ימין, רואה אותה בברור, מסתכל בעין שמאל, אני לא רואה כלום, מזיז קצת את העין לכיוון אחר, מהצד מצליח לראות את המנורה, אבל כאשר העין שוב מתמקדת במנורה , המנורה פשוט נעלמת, מה אני עושה, אני מפחד ממש

יכולות להיות לכך מספר סיבות. יש צורך בבדיקה של רופא עיניים בהקדם. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

10/02/2019 | 11:38 | מאת: יעקב

הי גם אני סובל מהנקודה הזאת של יוסף רק שאצלי זה בשני העיניים אם אני נמצא במקום עם חושך נורמאלי ללא תזוזת עיניים אז הכל נהיה שחור וחשוך לגמרי ורק לאחר שאני מזיז אותם אני חוזר לראות.ודבר שני שאני שמתי לב אליו שאם אני מסתכל עם עין אחת על השניה בצורת פזילה אז אין תחושת כאב בכלל השאלה אם יכול להיות שכל זה נגרם מחמת לחץ נפשי וחרדות וסטרס?

יש צורך בבדיקה של רופא עיניים

מנהלי פורום בריאות העין