טיפה עפה לעין שנכנסה לכאורה כי אני לא בטוח מה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/03/2018 | 11:29 | מאת: שי

שלום, פתחתי שקית קפואה של דג. הפשרתי אותו במקרר והוצאתי אותו החוצה ופתחתי את השקית. כשבאתי לקחת את הדג החוצה עם התחלק וחזר לשקית ופתאום משהו קפץ לי לעין. אני מודאג מאיזו טיפה של מים או קרח שהופשר שנכנסה. האם יש בעיה כאן? אני מאוד מאוד לחוץ.

24/03/2018 | 11:30 | מאת: שי

להבהרה: הכוונה שלקחתי מזלגות משני הצדדים כדי להוציא דג קפוא החוצה וזה התחלק ואז פתאום איזו טיפה הרגשתי עפה לעין. אני מאוד מודאג האם זה יכול לעשות משהו והאם יקרה משהו.

שלום רב, יש לעבור בדיקה אצל רופא עיניים למנוע חשד לגוף זר. צוות רשת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין