נקודה חסרה בשדה ראייה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/03/2018 | 09:33 | מאת: רומי

שלום. אני עם משקפיי ראייה לרוחק ושמתי לב כשאני עוצמת עין אחת ומסתכלת על האמצע במרכז ישנו קטע נקודתי קטן שנעלם לי בשדה הראיה כמו חוסר. זה לא כתם שחור שמסתיר זו פשוט נקודה שחסרה לדוגמה אם אני מסתכלת במרכז הארון ועוצמת עין אחת אני לא רואה את הידית של הארון רק הנקודה הזו נעלמת וזה קורה בשתי העיניים כשאחת עצומה. ששתי העיניים פקוחות אין לי את זה אני רואה רגיל. הייתי אצל רופא עיניים הוא בדק ואמר שהכל תקין ומפנה אותי לשדה ראייה ו Oct. אני מאוד לא רגועה על מה זה יכול להעיד ומדוע זה לא קורה ששתי העיניים פתוחות ? תודה.

24/03/2018 | 09:49 | מאת: רומי

שכחתי לרשום שהחוסר באותה נקודה בראייה הוא צדדי ולא במרכז הראייה.אולי אני אפרט קצת אחרת לדוגמה כשאני עוצמת עין ימין אני רואה את הנקודה החסרה בעין שמאל בצד השמאלי וכשאני עוצמת עין שמאל אני רואה נקודה חסרה בצד הימני של הראייה. סליחה אני פשוט מאוד מוטרדת. תודה.

יש לגשת בהקדם לבדיקה אצל רופא עיניים צוות רשת עיניים

11/09/2022 | 23:49 | מאת: קרן

גם לי יש את זה והבדיקות תקינות ממש מוזר מלחיץ מטריד אין לי מושג מה לחשוב

מנהלי פורום בריאות העין