פענוח בדיקת OCT ממכון מור

דיון מתוך פורום  בריאות העין

12/03/2018 | 14:12 | מאת: יעקב כהן

אמי בת 90 עברה במכון מור בדיקת OCT ,להלן התוצאות. האם יש בתוצאות נתון מדאיג? צורך בטיפול דחוף? ניתוח? אפשר להסביר להדיוט מה המשמעות? 1.מבנה הרשתית ושקע פוביאלי שמורים 2.שינויים גליים בשכבת ה- RPE המתאימים לדרוזן בגדלים שונים 3.עובי הרשתית המקולרית מגיע ל 276/367 מיקרון אנחנו ממש לחוצים. המון תודות מראש כהן יעקב

שלום רב, הפורום לא עוסק בפענוח בדיקות עם התוצאות יש לפנות לרופא המטפל בברכה, צוות רשת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין