מכה חזקה בעין אבקש תשובה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/02/2018 | 11:13 | מאת: קרן

שלום ד"ר עשיתי תנועה חדה ביד ובטעות חבטטי עם היד בעוצמה בעין ימין,באותו רגע העין האדימה והעפעף התחתון ממש האדים והיו לי כאבים חזקים,אח"כ זה נרגע והיום אחרי יומיים העין נראית רגילה אבל יש רגישות קטנה של כאב (מרגישה מודעות לעין) האם אחרי יומיים שהעין לא נפוחה ולא אדומה עדיין יכול להיות או שנגרם נזק מהמכה? (יש לי מעין אי נוחות ורגישות של כאב קטנה) המכה הייתה ישירה ועוצמתית תודה קרן

אם המכה היא סביב העין, יכול להיות שטף דם שיגרום לאי נוחות מספר ימים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין