הדבקה מדלקת וויראלית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/02/2018 | 21:13 | מאת: ג'יימס

ערב טוב דוקטור יש לי כ-15 יום דלקת וויראלית. היה בעין אחת עם הפרשה ואדמומיות חמורה. יש הטבה בגלל שימוש בטיפות סטרואידיות. אבל רואים שהעין אדומה וחולה.זה עבר לעין השניה אבל ללא הפרשה. יש לציין שכחמישה ימים!! אין הפרשה באף אחת מהעיניים.. רציתי לברר אם אני עדיין בחזקת מי שעלול להדביק. האם זה שאין הפרשה אומר גם שאין חשש מהדבקה. שבת שלום. גיימס.

שלום רב, לאחר 15 יום לא סביר שהמחלה שלך מדבקת. יש להמשיך עם טיפות הסטרואידים בירידה הדרגתית עד לחלוף מוחלט של התהליך הדלקתי. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין