חריקות בעפעף עליון - עין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/02/2018 | 21:49 | מאת: תומר

מידי כמה זמן, בעין שמאל בלבד, מופיעות לי חריקות בשפשוף העפעף העליון. התופעה מופיעה לרוב עם כאבים בעצם העין שרחוקה מהאף ותחושה דביקה מעט, כאילו דלקת. (במקרה הנוכחי, הפרשות נוזלים מהעין במשך מס' ימים) האם מדובר בנוזלים או אולי נזלת כלואה? אני סובל לא מעט מסינוסיטיס וככה"נ נזלת אלרגית. מה הסיבות העיקריות ומה הטיפול שניתן לבצע?

יתכן ומקור הכאב הוא בסינוס מודלק. אם גרד בעיניים גורם להפרשה במשך מספר ימים אז רצוי להמנע מכך. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

22/02/2018 | 13:30 | מאת: תומר

תודה רבה על המענה.

מנהלי פורום בריאות העין