דלקת חמורה בעין אחת ומדאיג ביותר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/02/2018 | 10:29 | מאת: נורית דרום

מזה 10 ימים שהעין אדומה והעפעף העליון מאוד נפוח. הייתי לפני שבוע אצל רופאת עיניים שנתנה טיפות אנטיביוטיות. אבל..וזה האבל שמציק לי. היא רק הסתכלה על העין לא בדקה במכשיר ואפילו לא נגעה לראות את פנים העין. גם אתמול בביקורת נהגה כך. ואמרה להמשיך טיפות. אני לא רגועה . אולי יש משהו בנים העין? האם ניתן לעשות אבחנה ולהגיד ווירוס בעין מבלי לראות בסדק? אני כל כך דואגת ולא בטוחה באיכות הטיפול. או שאני טועה.

שלום רב, אינני יכול להגיע לאבחנה מדוייקת מהתיאור הקליני שלך. יתכן כי מדובר בכלזיון מודלק או בדלקת לחמית. מבלי לראותך אין לי דרך לעזור. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין