חריקות בעפעף עליון - עין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/02/2018 | 00:00 | מאת: תומר

שלום פרופסור, מידי כמה זמן, בעין שמאל בלבד, מופיעות לי חריקות בשפשוף העפעף העליון. התופעה מופיעה לרוב עם כאבים בעצם העין שרחוקה מהאף ותחושה דביקה מעט, כאילו דלקת. האם מדובר בנוזלים או אולי נזלת כלואה? אני סובל לא מעט מסינוסיטיס וככה"נ נזלת אלרגית. השאלה נשאלת מתוך עניין לדעת ופחות מתוך בקשה לטיפול בנושא (אם בכלל קיים), זה פחות מטריד יותר מעניין..

תומר שלום רב, עליך לעבור בדיקה ע"י רופא עיניים על מנת לשלול תהליך דלקתי באיזור הרקתי של החלק הפנימי של העפעף. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין