הפרעה בעיניים ??????????

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/02/2018 | 21:55 | מאת: ארז

שלום דר אני בן 46 לפני 3 חודשים התחיל לי הפרעות בעיניים שאני רואה זיגזגים רצים לי למשך 15 דקות ואז זה מפסיק זה מתחיל בטשטוש ואז הזיגזגים רצים הלכתי לרופאת עיניים ובדקה לי אמרה הכול תקין ושלח אותי לנירולג שגם מבחינתו הכול תקין עשה לי בדיקת דופלר צוואר וגם תקין . ובדיקת מיקוד תקין עשיתי בדיקת ost באופן פרטי וגם יצא תקין . והבודק אמר לי שיש נוזל שיורד לפעמיים לעין ועושה את זה עד עכשיו היה לי את זה 6 פעמיים שאלתי זה תופעה מוכרת ומה צריך לעשות

שלום רב, הבעיה שעליה אתה מתלונן נקראת פלוטר והיא נובעת מתהליך ניווני של הג'ל התוך עיני. אין כל טיפול לבעיה זו ובדרך כלל אינה גורמת לבעיות. בכל זאת יש לבצע בדיקה מקיפה ומעקב אחר הפלוטר אחת לחצי שנה. במידה וחלה החמרה בראייה או בהופעת הזיגזגים יש לפנות בהקדם האפשרי לבדיקת עיניים לשלול בעיית רשתית. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין