כאב ראש בצד שמאל המערב את ערובת העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/02/2018 | 21:15 | מאת: זהבה מליחי

שמי זהבה ויש לי כאב ראש בצד אחד והצד הוא שמאל המערב את ארובה העין יש לציין שזה בא בפתאומיות ולא בהדרגה לפני כחודש סבלתי מזה ועכשיו פתאום שוב חזר יש לציין שהנוירולוג שלח אותי לאי אי ג'י למוח בעבר עברת eeg לראש יצא תקין למען האמת אני כבר לא יודעת מה לחשוב כל פעם זה קורה שלושה ימים חולף ושוב אחרי חודש חוזר יש לציין שאני סובלת מיתר לחץ דם אבל בטיפול ודרך אגב יש לי בעין כמו קורי עכביש לאן שאני מביטה הוא איתי מה זה הדבר הזה השם ישמור

13/02/2018 | 21:25 | מאת: זהבה

האם הכאב ראש בצד שמאל המערב את ערובת העין מסוכן זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי והשאלה השניה מה זה הקורי עכביש שאני רואה בעין שמאל יש לציין שהייתי אצל רופא עיניים ואמר שזה כלום תקין אז מה זה יכול להיות אני כבר נכנסת לחרדה מזה כבר לא יודעת מה לחשוב

יש להבדק אצל רופא עיניים. לא. ניתן לאבחן את הבעיה ללא בדיקה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין