ירידה חדה בראייה כתוצאה מלייזר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/02/2018 | 22:00 | מאת: ליאן

שלום רב ותודה רבה מראש, שלשום הלכתי עם הכלבה שלי ופתאום מישהו מאיזה בנין כנראה העיר עם מכשיר לייזר וראיתי על הריצפה נקודה ירוקה שהלכה איתי כמה מטרים. ניסיתי להתעלם אבל הכלבה רצה אחרי זה ולצערי ראיתי. האם האור הזה שעל הריצפה יכולה לגרום נזק לעין? מאז אותו מקרה אני פתאום לא רואה טוב סחרחורת וטישטוש. אני ממש פוחדת וחרדתית בקשר לזה. אשמח ואודה לכם על תשובתכם הכנה. מה שנאמר לי שרק לייזר ישירות לעין יכול לגרום לנזק בלתי הפיך ואף לעיוורון לכן השאלה שלי שאם זה על הריצפה גם יכול לגרום לנזק ולעיוורון בעתיד. תודה תודה,,,מחכה לתשובה מהירה,,, ליאן

הנזק מקרן הלייזר הוא בפגיעה ישירה ולא השתקפות מן הריצפה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין