טיפול בטיפות סטרודקס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/02/2018 | 14:32 | מאת: רות

שלום. לפני 4 חודשים התגלה אצלי אובאיטיס בעין שמאל. טופלתי בטיפות סטרודקס. בהתחלה טיפה כל שעה ולאחר מספר ימים 6 פעמים ביום עם הורדה הדרגתית במינון. כרגע כבר אין דלקת ואני שמה טיפה פעם ביומיים. שאלתי היא האם זה נחשב טיפול ממושך בסטרואידים העלול לגרום לגלאוקומה. במשך כל הזמן הלחץ התוך עייני היה תקין. תודה

במידה והלחצים במעקב עד עכשיו היו תקינים, אז במינון היום הסיכוי להתפתחות לחץ תוך עיני מוגבר הוא קטן מאוד בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין