יובש בעיניים אצל אישה בת 80

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/02/2018 | 16:37 | מאת: לירן

לד"ר שלום אני שואל עבור סבתא שלי בת 80 היא סובלת מיובש בעיניים , בבדיקות עייניים אצל הרופא הכל תקין והומלץ לה באופן קבוע על טיפות סיסטיין , יש הקלה בשימוש בטיפות. העניין הוא שהטיפות אינן בסל ועבור פסניונרית זה די יקר (היא רוכשת אותם באופן קבוע) האם תוכל להמליץ לנו על טיפות עיניים תחליפיות שהינן בסל תרופות? תודה.

עדיף טיפות עיניים ללחות ללא חומר משמר. יש לברר בבית המרקחת אם יש חברה זולה יותר (יש לשים לב גם לנפח הבקבוק). יש טיפות שהו בסל אך הן עם חומר משמר ופחות מומלצות לשימוש קבוע. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין