צריבה בשתי העיניים בלי שום סיבה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/02/2018 | 16:35 | מאת: גלי

שלום רב, בחודשים האחרונים צורבות לי שתי העיניים. רופאי העיניים שהלכתי אליהם לא מוצאים סיבה ברורה. מעבר לכך,העין כבר מס' חודשים הימנית (העפעף התחתון) רועד לי ללא הפסקה. הם טוענים שזה מלחץ נפשי ואין להם פתרון.חשוב לי לציין שאם קורה לי שיורדת לי בטעות דמעה או מהתרגשות או מפיהוק העיניים צורבות בצורה נוראית מס' דקות רצופות והן נשטפות בדמעות שורפות נורא בלי יכולת להסתכל לרגע עד שעוברות כמה דקות ואז זה נרגע.מה הסיבה לתופעת הצריבה הנוראית כשיורדת דמעה לעין? תודה גלי

לרעד אין טיפול והוא חולף מעצמו. הצריבה היא ככל הנראה עקב יובש. מומלץ שימוש בתחליפי דמעות שניתן להשיג ללא מרשם בבית מרקחת. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין