התייעצות לגבי משחת Maxitrol

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/02/2018 | 16:24 | מאת: אריאל

שלום רב, אובחנה אצלי שעורה בעין וקיבלתי מרשם ל Maxitrol למריחה במשך 10 ימים פעמיים ביום. לאחר המריחה הראשונה חל שיפור משמעותי מאוד במצב וייתכן כי כבר בעוד כמריחה או שתיים העין תחזור למצבה התקין (כמובן שבנוסף אני מבצע קומפרסים חמים). האם זה קריטי לסיים את תקופת המריחה כפי שהוגדרה עבורי על ידי הרופא? או שבמידה ואני רואה שיפור ניכר בשלב מוקדם אז ניתן להפסיק לפני ללא חשש? תודה רבה

יותר חשוב לעשות את הקומפרסים. אפשר להפסיק את מריחת המשחה לפני הזמן. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין