כלי דם נראים על פני העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/01/2018 | 22:22 | מאת: עדי

היי יש לי כלי דם שנראים על פני נלבן של העין, לא היה לי אותם בעבר, נגיד לפי שלוש שנים בטוח לא. הם מטרידים אותי מאוד והייתי שמחה לדעת אם יש פתרון. סבלתי מאלרגיות בעבר והייתי מגרדת אותם, משתעלת הרבה וגם עישנתי בנוסף להכל. האם יש מצב שהם יחזרו לקדמותם? ומה כדאי לעשות כדי לשמור עליהן? אני מאוד מוטרדת. תודה

סביר שכלי הדם הם עקב גירוי של העין. יש לנסות לפתור את בעית הגירוי כמו אלרגיה עישון וכו ואז יש מצב שיהיה שיפור. בכבוד רב דלק מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין