תוצאות בדיקת oct ושדה ראייה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/01/2018 | 11:49 | מאת: רונית

שלום רב מצ״ב תוצאות בדיקותיי. בת 25, בריאה בדכ פרט לקרוהן. עין ימין: איכות סריקה בינונית מבנה ה double hump שמור. נראית הידקקות סופרונזלית ואינפרונזלית בסיבי העצב. עובי RNFL ממוצע 79 מיקרון. לציין C/D ורטיקלי 0.07 עין שמאל: איכות סריקה בינונית מבנה ה double hump שמור. עובי סיבי עצב הראיה בגדר הנורמה . לציין הידקקות סופרונזאלית ואינפרונזאלית בסיבי העצב. עובי RNFL ממוצע 85 מיקרון. לציין C/D ורטיקלי 0.07 אשמח לדעת מה הפירוש של ההדקקות מלחיץ אותי מאוד

21/01/2018 | 17:28 | מאת: רונית

להוסיף כי בדיקת לחץ תת עיני תקינה וכי יש לי עיניים בהירות

שלום רב, הפורום אינו עוסק בפענוח בדיקות יש לפנות לרופא המטפל בברכה, צוות רשת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין