ראיה מרצדת ולחילופין מסך לבן

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/01/2018 | 02:50 | מאת: מאיר אבולעפיה

אני בן 81 לאחרונה נזקקתי לזכוכית מגדלת בקריאה או על מסך המחשב. הכתב בטלויזיה מרצד. מאחר שנמאס לי להשתמש בזכוכית מגדלת פניתי אתמול לאופטימיטריסט מנוסה ומקצועי ממדרגה ראשונה שאותו אני מכיר מזה שנים.. האותיות והמספרים שעל הלוח נראו לי מרצדים או לסירוגין מכוסים במסך לבן. אני מטופל במח' עינייים של ביה"ח איכילוב בזריקות אווסטין לעין ימין. בבדיקה האחרונה הבחינו שהבצקת נעלמה וקבעו לי ביקורת לעוד כמה חודשים...עין שמאל היא. בעיה שונה ואינה מועמדת לטיפול. אני מבקש מהצוות הנכבד לזמן אותי לבדיקת מומחה ולתת לי טיפול או תרופה מתאימה. בתודה מראש ובכבוד רב מאיר אבולעפיה

עליך לפנות לרופא העיניים המטפל בכדי שיפנה אותך עפי הצורך להמשך טיפול. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין