אישון מורחב לא נסגר לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/01/2018 | 15:28 | מאת: Dana

שלום רב בהמשך לשאלה אחרת ששאלתי כאן לפני כחודש לאחר עליית לחץ תוך עיני שטופל בניתוח קטרקט האישון נשאר מורחב כבר חודש וחצי שאלותי בבקשה 1. האם זה יכול להסתדר לבד וכמה זמן צריך להמתין בשביל לדעת 2. אם זה לא נסגר האם יש דרכי טיפול תודה רבה

האישון יכול להתכווץ באופן הדרגתי בחודשים הראשונים. במידה ולא ונוצרת הפרעה קשה אז אפשר לשקול תיקון כירורגי לבעיה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

12/01/2018 | 08:15 | מאת: Dana

ראשית תודה רבה 1. האם יש טיפול כעת שיכול להשפיע ו, כמו טיפות וכד'? 2. האם ניתוח הכוונה לתפירה או שיש עוד שיטות הבנתי שיש גם הזרקה לעין תודה

מנהלי פורום בריאות העין