אבקש עזרה בפיענוח OCT

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/01/2018 | 20:40 | מאת: יצחק

שלום, אני בן 30. לאחרונה התחלתי להרגיש כאב בעין ימין. עברתי בדיקת OCT ואלו תוצאות הבדיקה: שתי העיניים: איכות סריקה נמוכה. מבנה ה hump double שמור חלקית . נצפית הידקקות סופרונזאלית ואינפרונזאלית בסיבי העצב. עובי RNFL ממוצע 68 מיקרון מימין ו 73 משמאל. .משמאל 0.20 ו מימין 0.11 ורטיקלי C/D לציין האם התוצאות מעידות על בעיה?

יצחק שלום רב, אנו לא מפענחים תוצאות של בדיקות. אנא פנה לרופא העיניים שהפנה אותך לבדיקה. בכבוד רב, צוות " עיניים"

מנהלי פורום בריאות העין