אמפולה לשיער נכנסה לעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/01/2018 | 21:00 | מאת: יעל

טיפה מאמפולה ששמים בשיער לחיזוק השורשים, נכנסה לי לעין. איך שהרגשתי את הצריבה הראשונית, שטפתי בהרבה מים זורמים וכעבור שעה שטפתי את העין בסליין. העין לא אדומה במיוחד ולא צורבת. ישנה תחושה קלה של חוסר נעימות. מצרפת תמונה של מרכיבי האפולה. האם עליי לפנות לבדיקה במוקד (אין רופא בסופ"ש)?

שלום רב, יש לשטוף את העין במים זורמים אם עבר הגירוי ואין הפרעה בראייה הכל תקין. במידה ולא יש לפנות לבדיקה מקיפה של רופא עיניים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין