עדשות צבעוניות לילדה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/01/2018 | 19:32 | מאת: יעל

ביתי בת ה10 מעוניינת לשים עדשות מגע צבעוניות יום או יומיים לפורים. יש לי סיבה שלא לאפשר לה? לא בריא או משהו? יש דברים חשובים שעלי לדעת לגבי זה? אולי סוגים מסוימים לא מומלצים ואחרים כן? תודה

הסיבות לזיהומים בעדשות מגע הן לרוב טיפול לא נכון. ילדה בת 10 מעט צעירה בכדי להבין את המשמעות של טיפול נכון בעדשות במיוחד אם איננה רגילה להן. בנוסף, אם מעולם לא הרכיבה עדשות מגע אז יש סיכוי רב שהרכבה ראשונה לזמן רב תגרום לגירוי משמעותי של העין. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין