עיניים שורפות מדמעות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/01/2018 | 13:21 | מאת: מיכל

שלום, לאחרונה כל דמעה בעין גורמת לכאב ותחושת שרפה עד שאני לא מסוגלת לפתוח את העין..גם בפיהוק וגם מסתם דמעה קטנה. התחושה קיימת בצדדים הפנימיים של העיניים, בעפעף העליון בצדדים הקרובים לאף. ראיתי שיש שם כמן חור קטן מאוד.. התחלתי להשתמש בחומר שמונע יובש אבל זה עזר ואפילו גרם לתחושה לא נעימה.. באחת העיניים יש מעט נפיחות שלא היתה קודם... אשמח לדעת מה זה יכול להיות ואיך אפשר להקל על זה? הזמנתי תור לרופא אך יש עוד הרבה זמן עד לתור... תודה רבה

יתכן ומדובר בדלקת של שולי העפעפיים, תנסי עד בדיקת הרופא לעשות קומפרסים חמים בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין