דחוף עזרה.............

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/01/2018 | 14:08 | מאת: מיקאלה

שלום ד"ר, מזה כחודש אני סובלת מעיניים עייפות, מגרדות וחוסר נוחות. לפני כשבוע הייתי אצל רופא עיניים שראה שיש לי יובש ונתן לי מרשם להילו קומוד 4 פעמים ביום. אני כבר שבוע משתמשת בטיפות ואין טיפת הקלה. מתי אמורים להרגיש הטבה? אחרי כמה זמן? זה ממש מציק ואני עייפה מאוד בעיניים ובעיקר באמבטיה עם המים החמים העיניים מאוד מגרדות לי. תודה. חשוב לי לציין שאני בת 38 בטיפולי פוריות עם הורמונים ובנוסף סובלת מפיברומיאלגיה.

שלום רב, טיפול ביובש מסיבי יכול להיות ממושך ועלול להמשך מספר חודשיפ ארוכים. ממליץ להגביר את כמות הטיפות לכל שעתיים ובלילה לפני השינה לשים סיסטיין ג'ל. בנוסף ממליץ לך לקבוע תור במרפאת יובש בכל בית חולים ציבורי גדול הקרוב למקום מגורייך (מצריך הפנייה מרופא קופ"ח). בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין