אי נוחות בעיניים עזרה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/12/2017 | 11:46 | מאת: אי נוחות בעין

היי, לפני כחודשיים הגעתי לדוקטור מעיניים עם הרגשת אי נוחות בעין ימין. הוא אבחן שיש לי דלקת קלה ונתן לי טיפות אנטיביוטיות. האי נוחות עברה לי גם לעין שמאל וחזרתי בשנית לבדיקה. שמתי גם את אותן הטיפות שתישתשו לי מעט את הראיה אבל זה לא עזר. פניתי לרופא אחר שראה כי אין לי דלקת ובחן יובש בעיניים, נתן לי טיפות ליובש וזה לא עבר. חזרתי בשלישית לאותו רופא שאמר "טוב אולי זה אלרגיה" ונתן לי טיפות לאלרגיה. בנתיים אני עדיין עם אי נוחות בשתי העיניים במיוחד בעין ימין וזה ממש משפיע עלי. מה אני יכולה לעשות ?

קשה לתת תשובה ללא בדיקת עיניים מקיפה. לעיתים לאחר דלקת עיניים יכול להתפתח יובש ואי נוחות בעיניים אשר נמשכים תקופה ארוכה לעיתים אפילו חודשים. בינתיים ניתן לשים טיפות לחות להקלה עד שהתופעה תחלוף בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

26/12/2017 | 17:23 | מאת: תודות

תודה רבה. כרגע הרופא נתן לי טיפות לאלרגיה מה שאני דיי בטוחה שאין לי.. נחכה שזה יעבור. האם אתם עובדים עם מכבי ?

עליך לבדוק במרכז השרות לגבי הסכמים עם קופות החולים.

מנהלי פורום בריאות העין