כאבי ראש עזים ודלקת בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/11/2017 | 09:55 | מאת: נדב

היי, החלה לי לפני כמה ימים דלקת בשתי העיניים (שתי העיניים אדומות מגרדות ומפרישות). השתמשתי בתרופה שנקראת Maxitrol שדיי עזרה לי. אתמול פתאום החל לכאוב לי הראש ואני לא מדבר על כאב ראש רגיל אלא כאב ראש מאוד עז שמגיע בפולסים כאלה וכל תזוזה של העיניים הייתה מחמירה לי את הכאב. השאלה שלי היא האם יש קשר בין העיניים לכאב ראש הזה? ואם כן מה עליי לעשות? (דרך אגב הדלקת עדיין לא עברה)

29/11/2017 | 09:57 | מאת: נדב

שכחתי להזכיר שגם בלילה הכאב לא נפסק ועלה לי החום ל38.6

שלום רב, יש לעבור בדיקת עיניים מקיפה אצל רופא עיניים לשלול דלקת חריפה. לאחר מכן יש לשלול בעיה נוירולוגית לשלול בעיות נוירולוגיות. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין