ראיה חלשה בעין ימין ומאמץ על על עין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

12/11/2017 | 08:14 | מאת: מנחם

שלום, בעין שמאל הראיה שלי טובה וחדה ואני קורא ורואה בה טוב גם למרחק. בעין ימין הראיה יותר חלשה זה מתבטא בכך שאני רואה בה פחות ברור במרחק. לפני 7 שנים עשיתי ניתוח להסרת משקפים, מאז עשיתי מספר בדיקות ראיה שאמרו שהראיה שלי ב2 העינים ביחד תקינה. למרות שבעין ימין לבד הראיה יותר חלשה. הבעיה היא בישיבה ממושכת מול מחשב או בנהיגה ממושכת עין שמאל מתאמצת וכתוצאה מכך אני חש בה כאבים קלים לאחר מכן, וגם נהיה לי אדמומיות בעינים האם יש דרך לשפר את הראיה גם בעין ימין על מנת לאזן את המאמץ בין העינים? האם כדאי לשקול אפשרות לעשות תיקון ראיה נוסף בליזר לעין ימין.

האמץ אינו גורם לנזק. יתכן והאודם הוא על רקע יובש. בכדי לדעת אם כדאי / ניתן לבצע תיקון לעין החלשה, יש צורך בבדיקת עיניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין