היקף הקשתית ניצבע בלבן

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/11/2017 | 21:42 | מאת: שי

שלום למומחים קשתית העניים אצלי..ישנה טבעת לבנה על ההיקף בשתי העניים.לאחרונה בעין שמאל שמתי לב שהפס לבן מתרחב לכיוון האישון במיוחד במרכז העין מכיוון האף ..בעין הזו ישנו גם התפתחות של של פטריגיום התחלתית. שאלתי..מה ?..והאם ניתן לנקות ולהחזיר את הצבע הירוק של הקשתית.? תודה לכם ושבוע טוב

שקיעת החומר היא בקרנית. לרוב לא ניתן להסיר את המשקעים בהיקף. אם ישנם משקעים הקשורים לצמיחת הפטריגיום, אז הם לרוב נעלמים כשמסירים את הפטריגיום. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין