גליות ב rep בתוצאת בדיקת oct

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/11/2017 | 12:41 | מאת: עדנה מרדכי

בעלי עשה בדיקת oct מאחר והרגיש אי נוחות בעין . העין מתעייפת . נוצר כאבי ראש וסחרחורות . ובלילה סינוור יצא לו עין ימין תקינה ובעין שמאל גליות ב rep? מה זה ? מה צריך לעשות על מנת שזה לא ימשיך ? יש לציין שעשה ניתוח לייזר בעבר תודה רבה על עיונך ותשובתך

מדובר בשינויים ברשתית ולא בקרנית היכן שבוצע ניתוח הלייזר. יש להגיע עם הבדיקה לרופא עיניים בכדי לראות את הסיבה לשינויים ולשקול טיפול. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין