פלאוטרים בעין בעקבות טיפות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/11/2017 | 20:37 | מאת: דנה

לפני כשבוע וחצי היה לי אודם וכאב בעין, בבית החולים אמרו שזה corneal abrasion וקיבלתי טיפול אנטיביוטי כל שעה (vigamox). תוך זמן קצר התחלתי לראות הרבה מאוד נקודות שחורות מול העיניים, כמו שלג שחור, הנחתי שזה בגלל הבעיה בעין. זה החריף במשך השבוע ושאלתי בבית החולים מה הסיבה, אמרו לי שלא יודעים. פניתי לאינטרנט וגיליתי שיש מצבים בהם vigamox עושה פלאוטרים. כעת המצב הוא שאני רואה את סופת השלג השחור כל הזמן ובמיוחד באור/על קיר/מסך מחשב/מסך טלפון/ מסך טלויזיה. רק בחדר חשוך יש לי קצת שקט מזה. אני רציתי לשאול מה צפוי לי בהמשך, האם זה עשוי להשתפר או שזה כעת חלק קבוע מחיי. והאם יש משהו שניתן לעשות.

במידה וישנה החמרה אז יש צורך בבדיקת עיניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין