אחרי טיפול קרוס ליקינג

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/11/2017 | 16:31 | מאת: חן

שלום רב, אני בת 28 היה לי קרטוקונוס ועברתי קרוס ליקינג בעין אחת לאחר כמה חודשים נכנסתי לחנות משקפיים בשביל לעשות בדיקה ולהתאים לי משקפיים ועדשות מגע. (אציין שהחנות מודעת לזה שעברתי קרוס ליקינג). 1. האם זה תקין שעשו לי עדשות מגע לא קשות אך אלה עדשות כל זוג ל3 חודשים? 2. האם אני חייבת עדשות קשות? 3.האם עדשות קשות הם לכל החיים או שהם לתקוםה מסויימת כמו עדשות מגע רגילות? אשמח לעזרה בנושא

לא חייבים להתאים עדשות מגע קשות, במידה ואת מגיעה לראיה טובה עם העדשות שהתאימו לך אז אין בעיה. לרוב מחליפים עדשות כל כשנה עקב בלאי, אך האופטומטריסט יכול לבדוק אותן להחליט שאין מקום להחליפן. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין