בלפריטיס טיפול והשלכות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/11/2017 | 20:41 | מאת: רוני

שלום רב כבר כעשרה חודשים אני סובלת מבלפריטיס קדמית ואחורית. על רקע של סבוריאה דרמטטיס. יש נשירה לא פוסקת של ריסים וגבות. הסימפטומים חוץ מנשירה ולפעמים גרד בעפעפיים וטשטוש. לא רבים. אני כבר עשרה חודשים מנקה במגבונים עושה קומפרסים וחצי שנה מרחתי סנטומצין לפני שינה.גם בדיקה לדמדוקס יצאה תקינה. 1. מה עוד אפשר לעשות כדי להפסיק את הנשירה? 2. קראתי באינטרנט שבלפריטיס לא מטופל יכול לגרום לעיוורון מוחלט וסרטן העפעף. האם זה נכון? זה ממש מלחיץ. ואני יודעת שהרבה סובלים ולא מאובחנים בכלל תודה רוני

הטיפול החשוב ביותר הוא הטיפול שאת מקבלת עכשיו. חשוב להקפיד על הקומפרסים שיהיו חמים ולפחות 10 דקות בכל פעם רצוי פעמיים ביום. ניתן לנסות בתאום רופא מטפל כדורי דוקסיצילין לתקופה של מספר חודשים. בלפריטיס יכולה מאוד להפריע אך היא לא גורמת לעיוורון. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין