אישון מורחב בעין אחת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/11/2017 | 18:27 | מאת: ליאת

האם יתכן קשר בין יובש בעיניים לבין אישון מורחב. איזה בדיקות צריך לעשות במקרה של אישון מורחב לפני שפונים לברור נוירולוגי עשו לי רק שדה ראיה שיצא תקין. בתודה מראש

אין קשר בין אישון מורחב לבין יובש בעיניים. ישנן מספר בדיקות שצריך לבצע בכדי לקבוע אם ואיזה אישון פגוע. על סמך בדיקות אלה אפשר להמשיך את הבירור. מכיוון שהגורמים יכולים להיות רבים, לא ניתן לתת איבחון ללא בדיקה וכל זאת צריך לבצע אצל רופא עיניים בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין