עיניים שורפות ואדומות מאוד אשמח לייעוץ

דיון מתוך פורום  בריאות העין

31/10/2017 | 22:33 | מאת: נגה

היי אני שואלת את השאלה בשביל בעלי, בעלי סובל מעיניים שורפות שזה מדרדר מאוד בשעות הערב שזה שורף לו מאוד ואדום מאוד, כבר המון זמן שהוא סובל מזה הרופא עיניים אמר לו שזה אלרגיה אך לא הסביר כלכך ממה אמר שזה אותי אלרגיה לאבק, ונתן לו את הטיפות livostin שישים 3 פעמים ביום עד שיגמר 2 בקבוקים, הטיפות מועילות לו לשעות קרובות אך עדיין שורף לו במהלך היום פשוט במידה פחותה, אחריי שהוא מפסיק את השימוש בטיפות שוב השריפות בעינים מתחילות מאוד לשרוף לו ומדרדרות בשעות הערב, פנינו שוב לרופא והוא שוב נתן לו את אותם טיפות. איך אפשר לטפל בבעיה באופן סופי ? זה כבר המון חודשים ככה והוא סובל מאוד מעיניים שורפות! תודה רבה

אין לנו פתרונות פלא לאלרגיות. אם מצליחים לזהות למה הוא אלרגי אז אפשר לנסות להמנע מהגורם אך זה לא תמיד קל. לעיתים שטיפות במים קרים ותחליפי דמעות מקלים קצת על הסימנים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

31/10/2017 | 23:10 | מאת: נגה

היי תודה על התשובה המהירה! רציתי לציין שהרופא עיניים רק שיער שזאת אלרגיה, בעלי כמו שידוע לו לא אלרגי לשום דבר. וה האם יש טיפול כלשהי שיכול להועיל לו מלבד אותו טיפות, או דמעות לעיניים למינהן?

מנהלי פורום בריאות העין