דמם תת לחמי בעין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/10/2017 | 22:32 | מאת: כוכב

בעלי כבר פעם שנייה בהפרש של 8 חודש סובל מדמם תת לחמי באותה עין הינו במיון היו שאמרו לחץ דם גבוה בבדיקה התשובה דמם תת לחמי sch מה זה אומר? האם יש מקום לדאגה ? בעלי מוטרד שזה חוזר על עצמו נשמח לתשובה או כיוון .

שלום רב, עצם קיומו של שטף דם לחמיתי או תת לחמיתי מסוכן לא מסוכן לעין ואין מה להיבהל. לעומת זאת לחץ דם סיסטמי יש לטפל באופן יסודי ולעקוב אחריו כי עליית לחץ דם עלולה להביא לסיבוך של שטף דם מכלי דם חיוניים למוח או לאיברים פנימיים לכן יש לאזן את לחץ הדם בצורה טובה ויעילה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין