עין עצבנית מהי וכיצד ניתן לטיפול

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/10/2017 | 20:19 | מאת: אירישקה

שלום רב, אני בת 31 ומרכיבה משקפיים מזה 17 שנה. פניתי לרופא העיניים שלי בעקבות טישטושי ראייה שבאים ונעלמים, לעיתים קיימת תחושה שאני מאבדת פוקוס. הרופא ביצע בדקת ראייה שיצאה לא תקינה. לאחר הרחבת אישונים הוא איבחן אצלי עין עצבנית. כיוון שהייתי אצלו עם תינוקת מאוד רעבה הוא סיכם בכך שאין צורך החלפת עדשות וזהו. אשמח לדעת מהי עין עצבנית, וכיצד נמנעים מהידרדרות. ניתן לפשר את המצב?

שלום רב, אינני מכיר אבחנה רפואית מסוג עין עצבנית. עליך לחזור לרופא שבדק אותך. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין