נגע מולוסקום מתחת לעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/10/2017 | 00:34 | מאת: אדם

שלום יש לי בעיה שהיא למעשה בעיית עור, אבל הרופאת עור אמרה לי שכדאי לטפל בזה אצל רופא עיניים, כי הוא יכול לאלחש. יש לי נגע מולסקום (אחד) בעור הדק שממש מתחת לעין. היה לי עוד נגע מולסקום ביד, ואותו הרופאת עור השמידה במחט עם נוזל קפוא (כווית קור נראה לי). לגבי הנגע שמתחת לעין, היא המליצה להתייעץ עם רופא עור. האם נתקלתם במקרה כזה והאם יש דרך לאלחש את המקום הזה כדי למנוע כאב. האם זה מתבצע בביקור רגיל אצל רופא או שקובעים ניתוח. הנגע לא עובר כבר חודשיים. תודה על העצה

אפשר לאלחש באזור העפעף עם משחה או זריקה, אך לרוב לא ניתן לבצע הקפאה אלא רק כריתה אם הנגע הוא בשולי העפעף. יש צורך בבדיקה של רופא עיניים כדי לשקול את הטיפול הטוב ביותר או להמתין עוד קצת עם סיכוי שנגע יחלוף לבד. בברכה ד״ר מיכאל היימס

22/03/2024 | 19:42 | מאת: טלי

היי האם יש סיכון בהורדת המולוסקום בעין באיזור העפעף ואחד נוסף ממש בעין בין הריסים או שכדאי שיעבור לבד? יש לי תור לניתוח השבוע ואני ממש חוששת

מנהלי פורום בריאות העין