צילום עין פעוט התייעצות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/10/2017 | 18:55 | מאת: איתן

שלום אשתי צילמה את בני הפעוט בגינה בשעת חושך עם תאורה כמובן. היא מצאה שהעיניים יצאו אדומות בצילום. אנחנו חוששים שזה יכול להעיד על איזושהי בעיה גידולית כפי שאובחנה אצל פעוטות לאחר שצילמו אותם ומצאו דבר דומה בצילום. מצ"ב הכתבה http://www.mako.co.il/news world/international/Article-88f598da2389621004.htm האם אנחנו יכולים להיות רגועים או ללכת לבדיקה אצל רופא עיניים נוכח הצילומים המצ"ב? תודה

שלום רב, עליכם לבדוק עם הפענוח לרופא עיניים לילדים. בברכה, צוות רשת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין