שאלות לפני ניתוח אינטראלאסיק בדצמבר הקרוב

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/10/2017 | 11:15 | מאת: מירית

צהריים טובים, בתחילת חודש אוקטובר הגעתי לבדיקה אצל פרופסר ישראל קרמר, ונמצאתי מתאימה לביצוע ניתוח להסרת משקפיים מסוג אינטראלאסיק. הייתי קצת לחוצה ושכחתי את שאלותיי. אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות בבקשה: 1. במהלך הלילה כיום אני רואה אבל לא 100%, על כן, רציתי לדעת מה השפעת הניתוח על הראייה שלי בלילה? האם אוכל לנהוג בקלות? 2. ראיתי שקיים ניתום בשם אינטראלאסיק +WAVEFRONT שהוא בעצם קשור לשאלתי הראשונה, האם זה משהו שדרוש עבורי? מה נותן הניתוח הזה מעבר לניתוח שאני עתידה לבצע? 3. כיום הראייה שלי מקרוב מצויינת, האם יש סיכוי שהיא תיפגע לאחר הניתוח? 4. במידה ועברתי את הניתוח והוא לא הצליח 100%, האם מגיע לי תיקון? עבורי ספציפית עם הנתונים שלי? ואם לא, בדרך כלל מה טווח עלות התיקון? תודה מראש

מטרת הניתוח היא להגיע לראיה שיש לך היום עם משקפיים ללא המשקפיים. אם ראיתך לא מלאה אז יש סיכוי שגם לאחר הניתוח הראיה שלך תהיה דומה. במקרים רבים יש שיפור וגם שיפור בראית לילה אך לא ניתן להבטיח זאת. טיפול הוויב פרונט מטפל בעיוותים עדינים ויכול לעזור להביא לשיפור בראיה. הראיה לקרוב כמו לכל אחד מתחילה לרדת באמצע שנות ה 40. לגבי תיקון ואחריות יש ליצור קשר עם המכון המטפל. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין