עין שמתמלא בדמעות מיד פעם

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/10/2017 | 15:07 | מאת: אור

בת 52 עם קרטקונוס בעין שמאל. עין ימין נחלשה כניראה בגלל הגיל. מרכיבה משקפיים לרחוק, קריאה ומחשב. מידי פעם העין מתמלאת בדמעות שפשוט נשפכות החוצה. יש לציין כי אני גם סובלת מסינוסיטיס (אולי קשור?).שאלתי- א. האם זה קשור למצב העין? ב. האם צריכה ללכת להיבדק אצל רופא עיניים? יש לציין כי הרבה מאוד זמן לא ביקרתי אצל רופא עיניים כי לא חשבתי שצריך.

אור שלום, ראשית יש לעבור בדיקת עיניים יסודית. שנית יש לעבור טופוגרפיה של הגרנית (צילום) למתן תמונת מצב קיים של הקרטוקונוס לפי זה ינתן טיפול מתאים כולל שיפור ראייה. הדמעת כנראה קשורה בסינוסיטיס. בברכה, פרופ' קרמר ישראל.

מנהלי פורום בריאות העין