שאלה לגבאי אנטיביוטיקה מניעתית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/10/2017 | 12:36 | מאת: אנטיביוטיקה מניעתית לעיניים

שלום רב אני בת 31 ויש לי FED (עיוותים ברשתית) וצמצום פריפרי בשדה הראיה לפני 3 ימים נאמר לי על ידי רופאת תעסוקה שאלי להתייעץ עם רופאת העיניים שלי לגבאי אנטיביוטיקה מניעתית (בשל דלקות חוזרות בעיניים) אני עובדת עם תינוקות ולכן נדבקת בדלקות עיניים כל הזמן לפעמים מספר פעמיים בחודש השאלה היא: 1. האם יש דבר כזה אנטיביוטיקה מניעתית לעיניים 2. האם אנטיביוטיקה כזאת יכולה להחמיר את המצב בעיניים או לגרום לנזק תודה על תשובתך

לא נהוג לתת טיפול אנטיביוטי מניעתי בעיניים. מומלץ להקפיד על נקיון ידיים ולהמנע משיפשוף עיניים בכדי למנוע הדבקה של העיניים. ניתן לשתוף העיניים במים קרים בברז במקרה וקיים גירוי. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין