אלרגיה חוזרת וחשש מטיפות.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/10/2017 | 03:19 | מאת: נופר

שלום רב, סובלת מזה כשנתיים מתגובה אלרגית בעונות המעבר, המתבטאת בצינון, דמעון בעיניים ועיניים שורפות ואדומות. אובחן עד כה על ידי שני רופאי עיניים שונים (לראשונה ביוני 17') ואף ניתן טיפול בטיפות, אך זה לא בוצע בשל חשש רב מהכנסת טיפות עיניים. קבעתי תור לעוד כעשרה ימים לרופא נוסף (כרגע נמצאת בתקופה של השנה שהתגובה האלרגית בשיאה ומקשה עליי מאוד בתפקוד) בתקווה שאצליח כן להתמיד בטיפול, אך הבנתי שהרופא הזה מבצע בדיקת הרחבת אישונים לכל המטופלים שמגיעים אליו. חוששת מאוד ללכת, לא רגועה מקבלת טיפול בטיפות או מהאפקט של בדיקת הרחבת אישונים. אשמח מאוד אם מישהו יוכל להרגיע את חששותיי, מחד מאוד חוששת, מצד שני גם מאוד סובלת ומעוניינת לטפל בבעיה. ברור לי שזהו רק מחסום ראשוני, שלאחר מספר פעמים בהן אתחיל בטיפול ואגלה שהשד איננו נורא כל כך, החשש יעבור. אשמח לשמוע עצות להתמודד עם הבעיה. בברכת יום נעים.

נופר שלום רב, היות והנך חוששת מטיפול בטיפות עיניים, ולא מסוגלת לקבל טיפול בטיפות, ניתן לשקול טיפול בכדורים נגד אלרגיה בשם TELFAS, במינון המומלץ ע"י רופא המשפחה או מומחה למחלות אלרגיות. בברכה פרופ קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין