ממצא בארובת העין,,,,,,,,

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/10/2017 | 23:23 | מאת: אורלי

שלום, אני מבצעת מעקב של mri מוח אחת לשנה, ברקע nf. ב mri נמצא קשר האדרתי אינטרא- קונלי רטרו-בולברי קטן בארובה השמאלית ייתכן נוירופיברומה / מנגיומה או מסיבות אחרות. 1. אני סובלת מהתקפי כאב ראש עם לחץ עיניים חזקים, האם קשור? 2. קשר האדרתי הכוונה לסוג של גידול? 3. ממצא המחייב טיפול? אשמח לתשובה

19/10/2017 | 16:21 | מאת: אורלי

.

אין באפשרותנו לתת פענוח לבדיקות הדמיה, יש לגשת עם הבדיקה לרופא המטפל בכדי לקבל פענוח ולטפל במידת הצורך עפי זה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין