תוצאה של בדיקת OCT ומשמעותו.תודה מראש

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/07/2017 | 19:10 | מאת: ילנה ד.

לאימי מעשתה בדיקת OCT. להלן פענוח של הנ''ל: בשתי עיניים- שינויים גליים בשכבת ה-RPE המתאימים לדרוזן דגולים ומוקדי PED. ללא הרמה או הצטברות נוזלים. ללא עדות לנגע פעיל. עין ימין- עובי הרשתית המקולרית מגיע ל-277 מיקרון. עין שמאל- עובי הרשתית המקולרית מגיע ל-288 מיקרון.

בדיקת ה oct מדגימה שינויים ניווניים ברשתית הקשורים לגיל. שינויים בצורה זו מצריכים מעקב רופא עיניים, מומלץ ליטול ויטמינים יעודיים ובדיקה עצמית של העיניים עפי הנחיות הרופא. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין