אשמח לקבל חוות דעת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/04/2012 | 21:26 | מאת: ציפי

לגבי רפואת עניים בדבלין, ארלנד ,אבדה חלק משדה הראייה בעין ימין, הינה מטופלת אצל פרו"פ קסידי האם אתם מכירים או יודעים משהו עליה או בכלל על שיטת רפואת העניים באירלנד לתשובה אודה אני חוששת ורוצה לדעת האם יש צורך שתחזור לארץ

ציפי שלום רב, אובדן של חלק משדה הראייה זו בעיה שלא ניתן בד"כ לטפל או לשפר אותה, כי היא נובעת בד"כ מנזק בלתי הפיך לסיבי עצב הראייה או הרשתית מסיבות שונות, כולל חסימות כלי דם. רמת הרפואה באירלנד, דבלין - לא שונה מהרמה בארץ, כך שאינני רואה סיבה לחזור ארצה. לצערי אינני מכיר את השם של הפרופסור האירי שהזכרת, אך אני מניח שאם הגיע לדרגה של פרופסורה ניתן לסמוך על אבחנותיו וטיפולו. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין