כתם שחור בראיה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/03/2012 | 13:35 | מאת: מאור

שלום , אני חייל בן 20 בריא בחודשיים האחרונים הופיע לי כתם שחור בשדה הראיה לאחר מכן הופנתי למיון עיניים לאחר בדיקה שכללה הרחבת אישונים הרופא טען שהכול נראה כשורה ואין מה לעשות עם זה , השאלה היא האם זה באמת נכון ואין מה לעשות עם הבעיה הזו גם אם זה מאוד מפריע לי ? ומה הסיבות שזה קורה ? לפי מה שהבנתי זה אמור לקרות בגיל 50+ ולא בגילי , אשמח לתשובה בברכה,

04/03/2012 | 10:38 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום מאור, זה לא אמור לקרות בשום גיל, והופעת כתם בשדה הראיה היא תמיד דבר שדורש בירור. עליך להמשיך להיות במעקב רופא עיניים. בברכת רפואה שלמה, ד"ר אסף קרץ [email protected]

05/03/2012 | 23:02 | מאת: מנדי

איך זה לא אמור לקרות באף גיל!!? ניוון ג"ל העיין שגורם להופעת נקודה שחורה בשדה הראייה נפוץ ונמצא אצל מחצית האוכלוסייה!! הרי בעצמך עניתה על שאלות דומות שאין מה לדאוג וזה בגלל הפרדות זגוגית!! לא עניתה לבחור בהתאם ..

מנהלי פורום בריאות העין