אפאזיה - אינו דובר עברית

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

11/01/2014 | 16:06 | מאת: מאי

שלום, האם עבודה עם קלינאי ת קשורת לאדם מבוגר לאחר סטרוק עם אפאזיה תורמת גם אם אינו דובר את השפה העיבר ית? דודי הדובר איטלקית בלבד מתחיל שיקום בארץ וסובל מאפאזיה. השאלה האם קלינאי תקשורת בשפה העיברית יוכל לעזור לו? האם ישנם קלינאי תקשורת בשפה האיטלקית בארץ? האם ישנו מאגר של שמות של קלינאי תקשורת שבו ניתן לחפש ? בתודה מראש, מאי

מאי שלום, חלק מהעבודה של קלינאי תקשורת הוא כללי (לא תלוי שפה) אבל חלק אחר - למשל עבודה על אוצר מילים - הוא בהחלט תלוי שפה. עוד מידע על בעיות בדיבור ובתקשורת לאחר אירוע מוחי תמצאי באתר שלי: http://www.shikum-cva.org/impaired/speech צרי איתי קשר במייל האישי [email protected] בעוד כמה ימים - אני מברר לך בקשר לקלינאי תקשורת דובר/ת איטלקית. שיקום מוצלח, זאב

12/01/2014 | 14:55 | מאת: מאי

תודה על ההתייחסות המהירה, אצור עמך קשר בעוד מספר ימים. שיהיה שבוע טוב, מאי

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי