שיקום

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

12/11/2013 | 15:30 | מאת: מיכאל

שלום קרוב סובל מכאביי גב וסוכרת אתמול הוא התלונן על כך שנרדמה לו הרגל ועד היום לא התעוררה הוא אומר שזה מהגב אבל אצל אבא שלו היתה אותה תופעה כאשר קיבל אירוע מוחי.. האם באמת כאבי גב או סוכרת יכולים לגרום לתופעה כזו של הרדמות הרגל ? או שעלינו לקחת אותו לבית חולים מחשש לאירוע מוחי ? תודה

מיכאל שלום, גם פריצת דיסק וגם אירוע מוחי יכולים לגרום ל'הרדמות' של הרגל. באירוע מוחי טיפוסי תהיה חולשה/שיתוק של חצי גוף (יד/רגל/פנים) שמתחיל באופן פתאומי, אבל לפעמים הסימנים אחרים. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי